Uživatel: Nepřihlášený
Hlavní strana / Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů - Technimax

Ochrana osobních údajů

Proč sběr dat

Vážení zákazníci, děkujeme za váš zájem o námi nabízené zboží a služby. Rádi bychom vám objasnili důvody, které nás vedou ke sběru informací o vaší osobě a případně firmě.

Jsme si vědomi skutečnosti svědčící o neochotě zákazníků poskytovat své osobní údaje.

Vaše soukromí respektujeme a sběr vašich osobních údajů provádíme pouze za účelem zkvalitnění našich služeb. Veškerá data, která získáme od vás při registraci do databáze, jsou chráněna před potenciálním zneužitím.

Jako "dealer" musíte při vaší objednávce uvést následující údaje: Jméno společnosti, Úplná adresa, IČ, popř. DIČ, Jméno kontaktní osoby, E-mailový a Telefonický kontakt.

Jste-li koncový zákazník, jedná se o následující osobní údaje: Vaše Jméno a Příjmení, Kontaktní adresa - Ulice, Město, PSČ, Telefonické a E-mailové spojení.

Výše uvedené informace identifikují vaši osobu resp. firmu jako kupujícího a používáme je pouze k účelům jako je doručení zboží, potvrzení přijetí objednávky, expedice zboží, fakturace, marketingu apod.

Žádné obavy

Vážíme si vaší důvěry a chráníme vaše osobní data před zneužitím. Veškerá data tohoto typu shromažďujeme pouze kvůli tomu, aby byla vaše identifikace v systému jednoduchá a zboží se k vám dostalo v co nejkratším čase. Vaše osobní data jsou důvěrná a nejsou poskytována žádným subjektům.

Data shromažďujeme v nezbytné míře a nevyužíváme je jinak, než je v dnešní době obvyklé.

Společnost je registrována u Úřadu pro ochranu osobních údajů pod číslem 00042365.