Uživatel: Nepřihlášený
Blog /

Zajímavosti

Jak dosáhnout A+ kvality displejů?

Jak dosáhnout A+ kvality displejů?

Zajímavosti | 12.10.2018 | Ondřej Nawrat

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak je možné, že u všech repasovaných notebooků dokážeme garantovat A+ kvalitu displeje? Jakým přípravkem asi vyhlazujeme škrábance? Jak oživujeme mrtvé pixely? Prozradím vám, že na všechny tyto problémy máme jedno jediné řešení – nový displej.

celý článek
Zabalíme to – ale do čeho a za co?

Zabalíme to – ale do čeho a za co?

Zajímavosti | 20.9.2018 | Daniel Šopík

Pokud sečteme všechny náklady na balení (materiál, likvidace odpadu, práce, štítky, …) dotujeme každou zásilku částkou téměř 300 Kč bez DPH. Pokud však chceme mít jistotu, že vám zboží dojde nepoškozené, nemáme jinou možnost.

celý článek
Nákladné řešení kvality, které stojí za to

Nákladné řešení kvality, které stojí za to

Zajímavosti | 31.8.2018 | Ondřej Nawrat

Jak už víte, na kvalitu repasované techniky opravdu dbáme, a to i po stránce vzhledu. Nikdo nechce poškrábaný a sedřený stroj. Ale co s ním? Řešení nabízí speciální černá matná fólie. Tu lze nanášet na všechny stěny stroje a výsledek vypadá jako originál.

celý článek
Natočili jsme pro vás video o kvalitě

Natočili jsme pro vás video o kvalitě

Zajímavosti | 28.6.2018 | Jindřich Ropek

Zajímá vás, jak se my v Technimaxu díváme na kvalitu repasovaných produktů? Proč u nás nenajdete různé členění zboží na A, A-, B, apod.? Na tyto otázky odpovídáme v novém videu, které jsme pro vás připravili. Podívejte se na našem webu či přímo na YouTube.

celý článek
Případová studie: Náklady na dosažení vyšší kvality zboží

Případová studie: Náklady na dosažení vyšší kvality zboží

Zajímavosti | 6.4.2018 | Ondřej Nawrat

20.2.2018 kolega Ropek nakoupil 52 notebooků Dell Latitude u partnera z Řecka, převážně modely E7240, které 1.3.2018 dorazily na náš sklad. 14.3.2018 byly kompletně hotové vstupní testy, kontrola kvality a čištění. Na základě výsledků jsme se rozhodli 21 notebooků vrátit dodavateli.

celý článek
Tento web používá soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.